Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Memoarerna


"Lattjolajbanlådan" - Till Memoarena

Vid sidospåret
av mitt liv

Vi kan kalla det i
den garderoben
som nästan aldrig brukar
stå öppen

Öppnas nu
dörren lite på glänt
det är ju helg

Det blir likt en
lattjolajbanlåda
a la Brasse

Den dörren kommer
aldrig att öppnas
när jag inte är bland vänner

Jag bjuder dem jag är lojal emot
på mycket
men inte innehållet i min
lattjolajbanlåda
Den får bara de jag
känner mycket väl
och tycker väldigt mycket
om veta av

Därför kan jag ibland
mellan 8-17 på vardagar uppfattas
som lite tråkig (läs arbetsfokuserad)
men det är för att jag inte öppnat
min lattjolajbanlåda

En helt normal handling tycker jag

© Christer Johansson 2015-11-22




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-22 11:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om dörren till det innersta jaget!
2015-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP