Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Ms R

Dras till olikheter
som skapar situationer och händelser utanför boxen

Dras till intelligens
som gör att jag lär mig något nytt varje dag

Dras till dominans
som gör att jag själv kan låta mina styrande tankar
ladda batterierna för en stund

Tack Ms R för att du finns

© Christer Johansson 2015-11-22




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-22 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP