Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka


Skadad ej platt
Av trampande fötter

Lindar en tråd
Som stödjer mig

Rosens doft
Eggar hans sinnen

Snart är spindeln hemma igen

Lynx63 ©




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-11-23 23:56



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så skönt att denna 'spindel' mår bättre .
Välkomnar dig och önskar dig lycka till.
2015-11-24

  ResenärGenomLivet VIP
"Snart hemma"...det känns positivt och gott...
2015-11-24

  Ljusletaren
Härligt att du har en stödjande tråd som hjälper dig fram på livets svindlande vägar/ kram
2015-11-24

    ej medlem längre
Dikt om att vara efterlängtad å det är du, med eller utan den doftande rosen!
2015-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP