Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monsters

för en kärlek som du började
jag fick inte ta ens en sista kyss vid farväl
så att jag kunde ge mina känslor en värdig avslut
nej du bevisade att de hade så rätt

vid varje förhållande det finns minst ett monster gömd
tänk att tiden kunde och fick avlösa din mask
men till vilken nytta för min del, med
en broken heart kvar på brösten min?

och en nyfödd djävul inom mig
tänk att du gav mig egen monster
för från den där ögonblicken till
idag, är jag så rädd för mig själv..




Fri vers av Endless Love MS
Läst 180 gånger
Publicerad 2015-11-24 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS