Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det satt...

det satt en fågel
en ruggig en
på en cykelsadel
regnet blötte
mitt hår och även den
blöta fågeln

då kom hon som
ställt sin cykel
så bra i ställ

skrek schas
fågeln sket
och flög
så vingligt
regnvåt och kall

hon vände sig mot mig
och ilsket skrek, skjuta
man borde skjuta dem

jag fumla upp min nyckel fort
med dyblött hår jag gick in i port
slapp kommentera den enkla
lösningens enda metodik

© Bosse 25 november 2015.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-25 17:45



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Djup i detta
Diktstycke.
Dröjer sig
kvar.Finurligt
Skaldat!
:)
2015-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten