Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En nyskriven adventsdikt som troligen inte är helt färdig.


I mörkret brinner ljuset

I mörkret brinner ljuset, lågan falnar

lever i din in- och utandning

syret ger nuet hopp om framtiden

 

Godheten måste alltid erövras

medan ondskan tycks falla naturligt

båda inlärda mönster, strukturer

 

Ljuset du ser i din älskades ögon

lyser upp dina inre rum, jordklotet

bär löftet om en morgondag




Fri vers (Fri form) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 643 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-26 08:19



Bookmark and Share


  Margit Grell
Fina tankar, som inger hopp.
2015-11-26

  Anoo Niskanen VIP
Fint skrivet
2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP