Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/argumentum...


POESINS TID & RUM




























EINSTEIN

och den sk


relativitetsteorin


kan varken förringa


eller begränsa konsten;



dess Universum


är mytiskt - unikt.




Övriga genrer (Essä/Recension) av KYREUS of Sweden
Läst 276 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-26 13:27



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
och vi behärskar
dem båda. Ganska
fantastiskt!
2015-11-27

  Mats Edin VIP
Relativt exakt formulerat
2015-11-26

    ej medlem längre
Förunderligt att vi kan leva i båda dessa universa... samtidigt
2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden