Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sonett angående folkvett

 

Dansa din djävul, rista ditt jag i deras hjärtan, erhåller subtil webb idomin mot drömjobbsklådan mamma är en orm fullspäckad med ömhet.
Teresa Christian Engström pokerspelare xun4 ve dej du mobila slott. Werner fyrklöver och vilddjurets andedräkt fullbelagt med gungning fröknarna statsrådsberedningen la dolce vita i ditt hull och gangster.
Etnisk grill pojkvän jumjumenergier projekt chefsjuristens stånkmånad dyrt i sinne. Madame rattmuffs mulliga b...ravader. En småfågel gubbjävel fysisk butik.


 




Bunden vers (Sonett) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-26 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP