Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näckrosen

Likt en näckros
på vattnet i sin prakt

Plötsligt kommer
skuggan in från fjärran
och förstör idyllen

Likt en näckros
på vattnet utan sina blad

Plötsligt försvinner
Skuggan ut mot fjärran

Kvar en stilla idyll
Utan blad
Utan glädje
Men en vilja att fortsätta leva

© Christer Johansson 2015-11-26







Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-26 19:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
"Men en vilja att fortsätta leva"

Känner igen mig i din text.
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP