Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattmaror

Mörkret griper livfull själ
Att brist på ljus kan ta dit mod

När sömnens skydd dig flyr
Utelämnad åt dig själv,

Den största fienden, den värsta bov
Dig själv i mörkret är




Övriga genrer av Johannab93
Läst 313 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-29 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johannab93
Johannab93