Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är vad livet inte är

Det är inte döden som vi bör vara rädda för
Det är livet
Döden svarar bara de böner den hör
Om att man är redo att ta klivet

Döden är det som livet inte är
Döden är barmhärtig

Livet är kaos, smärta och korta stunder av lycka
Innan Döden fångar dig i sin varma famn
När du slutar kämpa och rycka
för döden dig till sin lugna hamn

Döden är det livet inte är
Döden är barmhärtig




Fri vers av Johannab93
Läst 418 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-31 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johannab93
Johannab93