Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego and love

When you start to wish
For anything but good
for your special one
You have let ego thrive
In the absence of love




Fri vers av Johannab93
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-05 22:23



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må du alltid komma först
må du få all kärlek du vill

väl framfört!
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Johannab93
Johannab93