Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OPUS 1.

jag älskade en gång
men tiden tog slut

allt jag hade var en minut

skynket var rött
kanterna nötta
av mycket slit
släp i grus och drag

på ett nöjesfält det var, min ända minut

© Bosse 29 november 2015.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-29 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten