Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kretslopp

Eftermiddagssol snön gnistrar
är jag miljöbov nu när jag tänder
brasan i spisen

Elden dansar i veden
knastrar så muntert
kastrullen med morötterna
har börjat koka de sprider
en söt doft av jord

Askan ur spisen
skall spridas ut
och solens värme
ge nya morötter

© Bosse 1 december 2015.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-01 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten