Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om alla vägar du tog för att nå Då längtan efter dig försatte mig på flykt bara för att landa i hemkommen


Den stora flykten

Och dagarna fortsatte att passera
en obemärkt brännmärkt
Men var det inte lite väl svalt
även för skärselden
tänkte jag och svalde flammor av brusten luft

Allt för att komma närmare
Tills jag till slut tappade mig i andras
himlar

Sprang runt i tomheten
rev ord och statyer från
Din himmel
Fann tillslut
Hemkommen i mig.




Fri vers av Trilskas
Läst 263 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-12-02 11:45



Bookmark and Share


    MichaellQ
Gillar ;)
2015-12-04

  axveronika
spännande ordvrängt
2015-12-04

  blekhet VIP
"Men var det inte lite väl svalt
även för skärselden
tänkte jag och svalde flammor av brusten luft"

Mycket snyggt!
2015-12-02

  cilax VIP
fina vändningar här
2015-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Trilskas
Trilskas