Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En [1] aning trö2929.

V är (æ… Ø) inte/ac: v – foersteaus. 

B (brun… beige) COLOR – etc. 

2015-1202 (yyyy-mmdd) är </b… @> 

info data. 

 




Bunden vers (Annat versmått) av farbror zwed
Läst 155 gånger
Publicerad 2015-12-02 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed