Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att vara sant



Jag sitter och

har det så bra

att det inte kan

vara bra




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-03 15:31



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Vilken lycka att ha det bra!
Kärlek är att dela det med någon
som inte har det så bra. Men jag kan förstå känslan... Söt bild till texten
2015-12-05

  Marita Ohlquist VIP
Jo då, sitt kvar och njut!
2015-12-03

  Respons VIP
Kan du inte unna dig att ha det bra?
2015-12-03

  KYREUS of Sweden
Ojo...nåja.
2015-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP