Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan blott

När lärkans stämband
vissnar

och när rosens sista blomblad
faller till marken

Ska jag ropa på dig
i en sista ansträngning

att göra någonting
som får metallen att oxidera




Fri vers av Löst pussel?
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-05 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Löst pussel?