Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre fel blir fyra rätt

Tre lätt förvirrade
medelålders män
framför en nyskapande
poetisk dansimprovisation
till musik från Afrika och Asien

Baggåkersgatan 8 i Mölndal
lördagen den 28 maj kl 15

Välkommen!




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-05 06:22



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
Tja, varför inte? Kan vara sevärt.
2015-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP