Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
valet kan vi göra varje dag :)


Låt ingen släcka vårt brinnande hjärta

och våra själars önskan
om att leva i
medmänsklighetens anda
som leder oss
närmare varandra




Fri vers (Fri form) av Hanna Mari Wallin
Läst 444 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-12-05 09:22



Bookmark and Share


  Rise Little One
Vackra fina ord från hjärtat!
2015-12-07

  louisegirl
Fin uppmaning <3
Fint skrivet
2015-12-06

  ULJO
Briljant skaldat
2015-12-05

    ej medlem längre
Fin uppmuntran!
2015-12-05

  bumerang
Fin bön.
Upp till var och en att leva upp till.
Och om nån gör det så är det ju DU!?
2015-12-05

  Lars Hedlin
Låt den eviga lågan brinna <3
2015-12-05

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra uppmaning till oss alla...gillar texten på bilden också...
2015-12-05

    ej medlem längre
Jättefint, det skall jag försöka med! Man ä allt lite insnöad å väntande...
2015-12-05

  Bossepoet från Österbotten
Du skriver med glöd om din humanitets längtan.:)
2015-12-05

    ej medlem längre
Du håller din fackla högt för oss att ledas av. Tack.
2015-12-05

    Marica Dahl
Ett stort, vackert budskap nedkokat till ett fåtal välskrivna rader, snyggt!
2015-12-05

  prinscess VIP
vackert
2015-12-05

  Tessii
Fint ordat!
2015-12-05

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag tänker på en spontan overzealous...
2015-12-05

  Valter Örn VIP
Mycket vackert formulerad önskan om humanitet i denna bistra tid :)
2015-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Mari Wallin
Hanna Mari Wallin