Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medvetet ljus

Fem tår mot det blå kaklets golv!
självklart att ingen förstår,
man super tills klockan ehmm är tolv!
Självklart att med öl man så här mår.

Jag är världsberömd!
i mitt fylleri,
mina alla sms utan mig blir glömd!
Kring ett liv av svineri.

Ring mig aldrig så sent!
jag är inte listen,
som komma skruva känslor lent!
Från fyren som blinkar ur misten.




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-05 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B