Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tung sång

Ser jag är ett tomt skal
en banalt utslätad normal
Ett kärl passé å förbi
som mest gått brevi la vie
Vore det innehåll i mig
spelade dessa ord roll för dig




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-05 15:49



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Fyndigt! gillar :D
2015-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP