Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knivhugg

Du gick till attack,
lite mer för var dag
och jag retirerade,
fortare mot slutet.

Kriget är utkämpat,
och nu är du lika ensam
som du lät mig vara så länge,
fast du mår antagligen sämre.


Så vem vann... egentligen?




Fri vers av FAE
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-25 22:39



Bookmark and Share


  aol
ruggigt om kampen, bra text
2010-04-02

  Eline.P
Du vann naturligtvis!
2006-04-26

  Eline.P
ja,det blev ju bra. Fortsätt teckna ned dina "självupplevelser"!
2006-04-26
  > Nästa text
< Föregående

FAE
FAE