Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enkel ballad med ett några år på nacken. Kanske skrev denna 2003 eller nåt sånt.. Minns inte riktigt.


By your side

Where should I look,
for the strength I yearn?
To fill, this empty hole inside?
Finding the fuel for this flame to burn,
maybe you're hoping it died?
History repeats, but do we learn...?
All the times we've tried.
But no matter what,
wherever I turn
I only feel home by your side.




Fri vers av FAE
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-04 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FAE
FAE