Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Afton på Dovas

Klassmusak till begynnande fylla
Lundell, Cohen och Morissons Van

krogen rotad i omedveten arbetarmylla
kepsarna på tas av

Teven kör höga kanaler- obegripliga natur och vete nskap -program
Personalen språkar slaviska men är friherrar i egenvalda uniformer

Elegant kommer korgen med basutbud, servetten rullad under glanssilvret

"Chicky bits med sweet chili 70:-
Calamares fritti med vitlöksdipp 70:-"

Att sköljas ned med halvlitrars veckoerbjudanden

De slaviska slaverna misstar helt klart Lundells 70-tal för freedomfight
som han upprepas vev efter vev




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-07 17:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt:):)Bokmärker.
2015-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP