Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hallååå däruppe på ytan hallåååå allihopa det är jag här...

 

hallååå däruppe på ytan hallåååå allihopa det är jag här nere på djupet kan ni komma ner kan du komma ner till mej här är det så lugnt och skönt alldeles harmoniskt klarsynt jag kan inte vistas där uppe där ni du befinner er det fladdrar så mycket och jag kan inte andas jag kan inte känna jag kan inte se... hur ska vi kunna ha en dialog när du är däruppe och inte kan ta in det jag vill säja? vi talar inte samma språk du blir så stressad när jag blir stressad över att du är så splittrad och ytlig kom om du försöker stilla dej så finns det en stege ner i dej själv där jag är... kärleken här nere på djupet är enorm och undergörande jag skrattar ofta och blir alldeles vild utav salighet och min magiska magkänsla... kom nu ner hit så ska du bli stilla så vi kan tala som anständiga riktiga människor.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-07 21:12



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
härlig text, jag förstår vad du menar
i lugnet längre ner finner man kärleken och harmonin, uppe i blåshålet splittrat
och språkförbittring
2015-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP