Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt ursprung är glömt

Mörkrets trubbiga pensel
belyser prickkulissen på fjärdens motsida

Å mosar våra skuggor

Fantiserar upp våra hjärnor

Påminner om tillvarons ursprung
-det helt utan minnen

Både samhörighet och ensamhet syns mer i mörker
Här penslar vi själva evigheten




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-08 05:53



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Mörkerseende fint tankearbete
2015-12-10

  Respons VIP
Kloka tankar om mörkrets påverkan på våra själar.
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP