Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, jag har tagit prästens skor

För trött för att sova
för sent att komma

För gammal för dagdrömmar
-ljusgläntorna till barnminnen
dunklas

För tung att lyftas
och på tok stor för att obemärkt
passera med prästens sko

Men samtidigt
alldeles fenomenalt
lagom depraverad
såhär i livshöstens
klorofyllda manege




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-08 06:12



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Jämnmod pch silvret

2015-12-10

  KYREUS of Sweden
Inte mina, väl??!!
Får kolla i
sakristian
på söndag!
2015-12-08

  Respons VIP
Spännande sammanhang och ordkombinationer även om jag inte förstår riktigt vad du menar.
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP