Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gott Nytt År!


Att resa

Glöm inte den
inre resan!




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 401 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-12-30 16:24



Bookmark and Share


  Angel of love
Som jag tycker är den viktigaste!!
2016-01-14

  anits VIP
Så sant, den resan är den viktigaste!
2016-01-08

  Lars Hedlin
Den viktigaste resan tar vi inom oss själva :) kram
2016-01-05

    ej medlem längre
Den egentliga resan, omöjlig att fly från. Så gör det bästa av den. Bra!
2016-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Den är nog den viktigaste resan...fint...
2016-01-04

  Anya VIP
Bra! Den är den viktigaste!!!
2016-01-01

  Eva Helene VIP
Tål att påminnas om, Gott Nytt År !
2015-12-31

  soligajag_1 VIP
Den inre resan ska komma i det första rummet men på nåt vis hamnar det längre ner. .
Tack för denna viktiga insikt!
2015-12-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
GOTT NYTT ÅR
till Dig... Och
resan inom oss
behövs slås vakt
för allas fördel
i god takt!
2015-12-31

  Teresia Ridell
Den svåraste och viktigaste av alla resor !

Gott Nytt År !
2015-12-31

  M.Eta
Just den är viktig! Gott Nytt År skrivarvän!
2015-12-31

  walborg
Klokt att peka på fokus inåt - har vi inte kontakt med vårt inre hamnar vi lätt vilse
2015-12-30

  Gunnel Eriksson VIP
Tack för den påminnelsen.
2015-12-30

  louisegirl
Just, den resan är den viktigaste
2015-12-30

  Ingrid Trolle
Den resan som
fortgår antingen
vi vill eller inte
2015-12-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Den inre resan är den viktigaste!

Gott Nytt År, kära skrivarvän!
2015-12-30

  överlevaren VIP
Absolut, det är den längsta eftersom färdriktningen ändras efter livets gång...
2015-12-30

  Maria Sundelin VIP
Sant
Kramar
2015-12-30

    ej medlem längre
Kanske den viktigaste av alla!
2015-12-30

    ej medlem längre
Gott Nytt År till dig också!
2015-12-30

  Rozsi.kovacs

Tack för påminnelsen ofta den inre som
tar oss dit vi vill
2015-12-30

  Marita Ohlquist VIP
Av alla resor är jag övertygad om att den inre är viktigast.

Önskar dig ett Gott Nytt År!
2015-12-30

    ej medlem längre
Kloka ord..
2015-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck