Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ljug inte för mig


tufft litet barn

Ett litet barn så tufft så tufft

Stora stygga vargen eller bää,bää lamm

mamma lilla mamma som glödgat järn


jag lilla jag som ljuger än

hur ska allt sedan gå ? när solen slutat lysa på...


jag inte vet jag ? för jag är ett lamm !


ska fråga mamma, när jag kommer fram


nu har ju gått några år .hur gick det då sen ?


ja inte vet jag, jag sitter här än .Det enda jag kom på var



bäää,bääää ,bääää !






Övriga genrer av mammonium
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-04-26 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mammonium