Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
likna och en mor och se så det blev


ragatan eller skatan

mammas mamma är lik sin mamma ,så lät en sång en gång


min sång går knappt i rim ! men hör tack ändå

jag sa som så en da` mamma lilla mamma skäll inte på mig jag gör ju på detta vis för jag växt upp vid din spis.....

och förresten kan man ju inte heller dig klanka full. För du växte ju upp

vid din mors spis ! Och hennes mor var alldeles säkert precis lika dan´



så här kan man hålla på i många år om man vill

men summan blir lika dan om man tänker till

vems är då felet att man backar bort......

( EVA=urtidsödla ?)




Fri vers av mammonium
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-04-22 23:06



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
jag gillar när du rimmar mitt i meningen. Det här är snyggt skrivet om det sociala arvet.
2006-04-26
  > Nästa text
< Föregående

mammonium