Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gripen själ var det här


vara bara vara

njuten vi alla i denna sommarens regniga natt

ta en funderare om alla fel vi gjort i ditt och datt

porlandet mot rutan låter väl.... så glatt

likt en bäcks lekande virvlar i min bardoms (skog)skatt

nog om rim ska det bli nu och sen sov en stund och

vakna allen... det är min lott i natt
,
i morrn det åter blir som inte denna da alls ens har vart




Övriga genrer av mammonium
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-07-23 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mammonium