Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den barrande julgranen – ånyo.

 

Den barrande julgranen – en [1] pågående (formell) modell. Nu är <æ… Ø> julgranen på gång = gg (glögg… webmaster) [^] och barrandet = bt <9829… /b> fortsätter. Tydligen.

 

Tydligen… 1 (en) Långsång = Lg […] på gång. 5krivstugan (bestämd form) <n-genus… \v> är (æ… Ø) en [1] ”formell” fiktion. Julgranen = Jn och författaren är <ä… Å> [förstås… FS] ”bestämd form” (bf… @) och syntesen [program–språk] fortsätter. Okay så. Enligt: författaren.

 

Termen [program–språk] är (formellt) 1 [en] viktig = vg <vg… VG> parentes. Okay för [· . · . ·] föregående. Namnen Marie och Nimbus förekommer. 

 

Ånyo… innehåller 1 [en] ellips. Julgranen = Jn […] barrar. 

 

Tjatig farbror (poet) antyder 1 [en] barrande = be JULGRAN. Termen JULGRAN är [formellt] reserverad. Bokstaven ä (Äppelbo) förekommer. 

 

VAGNRETUR… okay. Termen [VAGNRETUR] är <formellt… /b> reserverad. 10 är (formellt… förstås) 1 [en] viktig = vg <vg… VG> term. 

 

Översättaren typograferar. Julgranen = Jn […] barrar. Datorn surrar. Printern printar [^] ut 1 (en) text, wow. Okay för [æ… Ø] föregående. 

 

Äppelbo ånyo. En [1] aning före/before: Leksand och Umeå – med mera. 

 

Termen mä betyder [formellt] mer eller mindre än – wow. Howdy [program… L] then. 

 

Tack för igår. Det blev en [1] trevlig kväll… eller: afton. Vällingen… väntar. Okay… Georgia [12] fungerar. Programspråke29 Ba+ finns. 

 




Bunden vers (Annat versmått) av farbror zwed
Läst 101 gånger
Publicerad 2015-12-10 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed