Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fenomene29 indrag… text/dokument 2.

Ånyo 1 [en] indrag–fundering. Den (mycke29) intressanta = ia | frågan… är <nu… now> huruvida modellen fungerar = fr <fr… /b> vid förnyad publicering = pg (PG) av 1 [en] tex29. Författaren genererar 1 (en) copy. 

___ Ånyo 1 [en] indrag–fundering. Den (mycke29) intressanta = ia | frågan… är <nu… now> huruvida modellen fungerar = fr <fr… /b> vid förnyad publicering = pg (PG) av 1 [en] tex29. Författaren genererar 1 (en) copy. Och åstadkommer 1 (e2929) indrag. Indrage29 är [emellertid] en (1) simulering. 

___ Trevlig29 nog. Nej… funktionen space (32/20) kan inte/no29… ersätta [funktionen… /b] tabulering. Ännu 1 (e2929) försök… wow. Lösningen får bli en [1] annan än den (nu/now) antydda. Okay… 22.59 och NOBELFESTEN pågår för fullt. 23.00 nu/now… wow. FÖRFATTAREN farbror zwed funderar. 

___ Tecken 95 får ersätta n-talet 32/20-tecken. Okay för föregående bokföring. Enligt? Författaren. 

___ Termen SMS är (formellt) reserverad. Men vad betyder (termen) SMS […] egentligen? Pågående funderingen fortsätter […] efter <ft… /b> vagn retur en. 5är skrivnníng på gå r… tydlig–en.

___ Måhända SMURFIG MATEMATIK SYSTEM – okay. Men… SURDEG MJÄLLSCHAMPOO SNÄLLTÅG är [förstås] en <1… /b> annan möjlig–he29. Även SOLSKEN MOLN SOCKERKAKA fungerar. Och… förstås: SUMMERINGEN MÅSTE STUVWx… tämligen tjatig syntes – enligt farbrorn. 

___ ___ ___ ___ ___. Okay så.

 




Bunden vers (Annat versmått) av farbror zwed
Läst 159 gånger
Publicerad 2015-12-10 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed