Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

_ En antydan = an på få (tämligen) rad-er. 20151211 är (nu)

_ En antydan = an på få (tämligen) rad-er. 20151211 är (nu) och tecken 95 finns = fs [fs… FS] i början, okay. Lite för trött (just) nu för tecken-räkning… eller: tecken–räkning… okay.

_ ånyo. 

_ Eftersom Lit finns i Lite och Litteratur (så) Limes och Lime före Limmared och 1740 – wow. Lit är L plus it – en [1] antydan. L är 1 (en) viktig = vg [VG] bokstav. Litteratur… 1740 — okay. 

_ Ingen tjusig29 formgiven matrix = mx – emellertid. Ånyo: tecken-räkning… eller: tecken–räkning… okay. 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ är (æ… Ø) [ac… /beige] inte/no29 pyn29. Okay för [æ… Ø] före–gående.

_ JULGRANEN = JN barrar. Tydligen. Långt före/before: TYPEWRITER = TY [QWERTY] – wow. 

_ ÅNYO: – wow.

_ COPYRIGHT 20151211 – enlig29… manua21en. Okay för föregående… tydlig–en. 

 




Bunden vers (Annat versmått) av farbror zwed
Läst 176 gånger
Publicerad 2015-12-11 00:49



Bookmark and Share


  farbror zwed
_ a c e g i k m o är [formellt] en (1) ordning… wow. U W Y [ ] _ a c e g i k m o är (formellt) <också… /b> en (1) ordning… wow. Föregående är [formellt] 1 (en) an-tydan. Okay så… tydligen./ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .@.
2015-12-11
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed