Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

varenda gång jag får den där klumpen
och överväger att släppa allt
gå därifrån
avlägsna mig
fly
hittar jag en glöd i mig själv
i er
en glöd som säger till mig
glöm inte bort att de älskar dig
glöm inte bort att du älskar dem

ni motbevisar mig varje gång
och varenda gång drar ni in mig igen
jag är glad över att jag la ned mitt vapen
jag är glad över er

tack




Fri vers av sweetnothings
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-12 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sweetnothings