Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

vi sa farväl med tårar i ögonen och kyssar jag önskar aldrig tog slut
hans mobil var fortfarande uppkopplad till högtalaren när han gick
kvällen innan hade vi legat i min säng och sjungit till våra favoritlåtar med veronica maggio

hans mobil frånkopplades
högtalaren sa det så högt
det äckligaste ljudet jag vet
hejdå

jag sjönk ihop
skrek
spydde

lakanen doftar fortfarande av honom

jag har inte satt på högtalaren sen dess

han fattas mig




Fri vers av sweetnothings
Läst 188 gånger
Publicerad 2016-09-17 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sweetnothings