Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVÅ

vi är båda
i närhet
av varandra
som fallande
snöflingor
dansar
våra kroppar

alltid och i evighet
hyllande julgranens täta barr
med de röda kulorna
som står klädd i skogen
till fröjd för de hemlösa

var det friheten
vi sökte
bland motorvägens puls

när vi glitterögt skålade
i pappmuggarnas
klanglöshet

frälsaren är född
er till fröjd och glädje

© Bosse 14 december 2015.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-14 02:32



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
Det finns ett stråk av något jag inte riktigt kan ta på och som vävs in mästerligt i en ton av Julkänsla blandat med minnet av en relation. Den här dikten tilltalar mig mycket.
2015-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten