Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunbolsterborgen

Vi delar natt i Eva-och Adamkostymer

drömmerier vävs i kors

Värmen från vår dubbellekamen kikar ut ur dunbolsterborgen
Vi tar ett fastare famntag
löser upp de redan upplösta gränserna än mer
Ändå är vi ensam i vår tvåsamhet




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-14 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP