Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duvel

Olovlig på brack-hak
Öl dyr som vinboxar
Backslicks både bak och fram

under kristall av glas skiner sken

Man väntar folk

Sitter med inbundet omslag av X:et,
-räknas inte in
passé, bäst före datumet utgånget
Grå skäggkagge

Allt här är på,
inget av är på

De kommer att bli vackra lik olikt mitt lik

Känns i vänster hjärta som en asgrav ofredad

De lever trollsländeperspektivliv




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-14 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP