Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRNANS KAPACITET

Skulle all information  som  återfinns  lagrad i vårt
undermedvetna och  omedvetna, bli  ett  med  vårt
medvetna skulle hjärnan explodera, så när hjärnan
känns som när skiten envisas  med  att  sitta  kvar i
tarmen, fast  man  känner  sig outhärdligt skitnödi,
då känner du att du lever i varje fall,men det känns
nog inte behagligt gå omkring med  en  hjärna som
både är uppstoppad och lider av förstoppning.
                                               *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-15 00:00



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det finns så många skitiga hjärnor så du får gå och fråga dom.Upplysningsvis när en sådan hjärna bara lögner intriger av onda planer,lömskhet och bedrägeri.
2015-12-15

  Andreas db Gustafsson
Har du några tips på hur man skiter med hjärnan då?
2015-12-15

  soligajag_1 VIP
Detta va bra!!
Fick mig ett gott skratt!!
`skiten´åker trots allt ner och man spolar. .
2015-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP