Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingår i årets antologi; Make love not war


Kärlekens redskap

konsten, poesin och musiken
är duvorna som tillåter oss

att älska
att hata
att förstå
att slåss

utan att skada varandra
bokstavligt

låt därför aldrig hökarna
ensamma få kontroll
över himmelen




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-16 04:22



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Snyggt skaldat!
2015-12-16

    ej medlem längre
En inre logik som heter duga. Lysande!
2015-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson