Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om att vara redo


Vapen

Missbruket är som ett väsen
som i min vardag
kan kika fram
när som helst,
ur
vad som helst
och genom
vem som helst.
Plötsligt ser jag det!
och Han
försöker locka in mig
med sina förrädiska
vinkningar.

Mitt allmänna mående
är örfilen tillbaka
mot den hånfulla saten.
Mitt ansvar är
att påminna mig själv
om mina vapen.

Gör dig redo för mötena!




Fri vers av Jimi T Saint
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-16 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimi T Saint
Jimi T Saint