Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fossilfritt Sverige

- Löfven vill ha ett fossilfritt Sverige.

- Jaså, men då måste han ju lämna landet.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Dan Myrbeck
Läst 263 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-12-16 19:22



Bookmark and Share


  anits VIP
En härlig satir.det är nog mycket snack i korridorerna men inget händer!
2015-12-19

  louisegirl
Mycket snack och lite verkstad...
Men, kanske blir de ordning och reda.
2015-12-18

  Lars Hedlin
JA hela regerings kansliet
2015-12-18

    ej medlem längre
Till Ingrid som kommenterat min kommentar:
Kände inte till att De fyra partierna C FP KD samt M inte existerade när Palme var Statsminister. Tack för upplysningen. Håller inte med dig. Men olika åsikter är tillåtna.
2015-12-18

  M.Eta
Nu blev det nästan valvaka i poesins tecken!
2015-12-17

  ResenärGenomLivet VIP
Jag gillar när du skriver satir...sen får man ju ta det som man vill...:-)
2015-12-17

    Dan Myrbeck
Jag skriver satir om allt och alla. Så fort jag kommer på något, tar jag chansen.

Ibland instämmer jag med det jag skriver, ibland inte.
2015-12-17

  Federico Romano
Aliansen bär skulden
Sd vinner mark
Löfen får skulden
Fan är det en Soduko
Där vi bara får ett nummer..
2015-12-17

  Anya VIP
Gillar Eva Helenes kommentar under. Tack för dagens leende.
2015-12-17

  Eva Helene VIP
Aj då, jag läste först stofilfritt (eller tänkte så), men stofiler har vi väl inte så många kvar?
2015-12-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Kan man hoppas på det?
2015-12-17

  Gunnel Eriksson VIP
Elak och snabb replik.
Sedan kommer eftertankens kranka
blekhet.
2015-12-17

  Maria Sundelin VIP
Är du säker på att det inte är frostfritt han menar?
2015-12-17

  Maria Sundelin VIP

2015-12-17

  walborg
Roligt.
Håller med Ingrid Trolle helt!
2015-12-16

  Ingrid Trolle
Det finns tyvärr fler som
är helt oskolade i politiken
och talar om omänskliga
beslut som kommer att genomföras.
Dans texter handlar inte om mobbning. Han är en mycket
skicklig poet och får oss att skratta
med sina roliga texter, vilket är
tacknämligt när världen ser ut som den gör. För övrigt så fanns inte
Alliansen då Palme var en
riktig statsminister.


2015-12-16

    ej medlem längre
Mobben mot Löfven vinner mark. En gång hette han Palme, den som störde Allianspacket. Hatkampanjen ledde till? ja det vet vi idag. Denna text väcker minnet liv, tack. Vissa saker bör man minnas.
2015-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Intressant dialog!
2015-12-16

  Larz Gustafsson VIP
Nej då, det är bara pappskallarna som ska ut.
2015-12-16

    ej medlem längre
Om alla fossiler ska lämna landet blir det nog rätt tomt här....
2015-12-16

  Larz Gustafsson VIP
Det är bättre att Wallström sticker.
Hon är en skamfläck och vanärar fosterlandet.
2015-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck