Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett självmant hopp mot säker död

Jag har bänt, klurat och vänt
på livets lagar
Jag ber till dröms
och sömns för att slippa
vakna ytterligare karga dagar

Jag är modet och viljan
kring anhörigas fega enkelvägar
Jag ber till en stor sömn
och dröms för att skippa se
all den orättvisa ni plägrar

Jag har eldat repet och tabletterna
så att alla ni kan uppleva lycka
Jag ber för annan plan
och försöker känna mig totalt fri
alla vet att jag tokig är om lok mig stycka

Jag står vid höjden och blickar ner
älskar vad jag ser
Detta är inte fegt
det högt och vågat
Modigt skrik från mig bergen återger








Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 902 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-12-17 02:45



Bookmark and Share


  objekt3
Platt!
2016-10-03

  överlevaren VIP
Känslor griper tag och berör mig djupt!
2016-08-17

  Carl Mikael Fäldt
Slutraden är fullkomligt lysande-ett snyggt avslut på en märklig resa-känner jag efter läsningen!

Tack!
2016-05-20

  aol
Starkt berörande
2016-04-04

    Marica Dahl
En stark text som lämnar en förvirrad, desperat och vemodig känsla hos mig som läsare, gillar texter som berör!
2016-01-22

  ULJO
Det var en stark text men jag hoppas inte det är ett relevant tankemönster. Ta hand om dig.
2015-12-19

  Carl Mikael Fäldt
Starkt!


2015-12-18

    tehdog
den här dikten föll mig i smaken.
2015-12-17

  Marianne Räf
Imponerad å lite sorgsen. . .
Du har din egen poetiska röst!
Hoppas, du inte hoppar!
2015-12-17
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B