Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del XI av LI


DE HELIGA KÖNENS OUTTÖMLIGA BEGÄR OCH DE OMÄTTLIGAS MAGAR XI

XI. Förfäders misstag är glömda, men  gå i arv,
av onda och goda  geners  egenskapers  självut-
plåning,  med  alla  slags  njutningar  fantasien
förmår erbjuda  i  alla  lasters  hemvistelser  av
orgiastiska mässor i syndernas fradgande svalg,
att dväljas och sväljas i den  lidelsefulla lustens
natur, där kvinnan väl  uppfyller  helvetets  alla
kval, som förlett  Adam till syndernas vanebild-
ande boja, där  kärleken var  en saga man läste
för barn som  vägrade  bli vuxna, och  som  den
första brottslingen  i  paradiset var kvinna född
av kvinna anstiftade  hon  syndafallet  däri  den
desorganisation  gynekokraternas   matriarkala
enväldes socialpsykologi förorsakat förorterna,
lagt grunden till ett sociopatiskt samhälle.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-17 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP