Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underfläkten

-Är en överjävlig fläkt att skråla
tänkes först här jag sitter i en tillvarohåla
Men så inses att dess feta snurr
akkupunkterar väck mitt ångestsurr




Bunden vers av Mats Edin VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-17 11:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Inget ont som inte har något gott med sig!
Så tänker jag.
2015-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP