Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senruy 18.12-15

Förr hur lätt som helst
nu tjugo försök men nej
nålsögat blundar




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-12-18 17:17



Bookmark and Share


  Mannen från Tabor
nålsögat blundar
Helt underbart
2016-01-13

  Lena K Nilsson VIP
Bra skrivet ... och det känns igen!
2015-12-22

  Njord
JA visst är det konstigt att inte kunna göra det man alltid har kunnat!
Tur att det finns hjälpmedel :=)
Bra haiku!
2015-12-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om åldrandet!

"Nålsögat blundar", passar bra även i andra sammanhang.
2015-12-20

    ej medlem längre
Förstår den här problematiken!
2015-12-19

  RitaBrunner
Ett ändrat koncept kan sätta krokben...
2015-12-19

  Anya VIP
Jaa tänk vad man var pricksäker när ögat fungerade. känner igen. Tycker besjälningen "nålögat blundar" är talande.
2015-12-19

    Dan Myrbeck
Toppenbra! Ta den till din haikuverkstad!
2015-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP