Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Skrivplats

På kammaren är inget nånsin
sig likt
Ljud, ljus, temperatur och dofter
skifta alla vilt i det villa
Högt till tak är det dock all tid
-är så att hjässan den öppnas på glänt,

Tystnaden ökas av de långa

avstånden


Mörkret ramar in ljuset
som upplyser mig
att göra gjort gjort




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-12-19 08:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här!
Bra om skrivandet.
2015-12-20

  Yrre VIP
Så fint!
2015-12-19

    Lars J
"-så att hjässan öppnas på glänt,"

Precis så är det när vi skriver från det innersta, vilken bra beskrivning i en rad!
2015-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP