Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tattoo

 

Som en fosterhinna
ödesbestämd
kan aldrig försvinna

gaddad trasig själ
dragen över huvudet
ristningar av gräl

tårar av förtvivlan
ätteläggens synliga ärr
böjer mig för bilan






Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-12-23 01:07



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Det hemska försvinner aldrig...
2015-12-29

  Lars Hedlin
berör inom!
2015-12-27

  Staffan Nilsson
Både vackert och sorgligt - föräldraskapets dubbelhet.
Genomarbetad text som imponerar.
2015-12-23

  Sommarina VIP
Snyggt framfört. Säkert om oliktänkande som det kan vara ibland.
2015-12-23

    ej medlem längre
Ibland händer det som inte var tänkt...
brukar dock snart rätta till sig igen.
Bra fångat i väl valda ord!
2015-12-23

    ej medlem längre
inget bläck fäster självilskan
men det finns alltid Hopp+
2015-12-23

  i af apa
verkligen
vackert valda ord
om sorgmod...

gaddad trasig själ
dragen över huvudet

är otroligt målande
& bra! ristningar av gräl
med...
2015-12-23

    Elisabeth Nilsson VIP
En mammas dåliga samvete, om så i onödan, talar sorgliga ord.
2015-12-23

  Nanna X
Sorggligt budskap men vackert valda ord
2015-12-23
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP